please hear me

Sunday, May 26, 2013

Lahad Datu ..


Assalamualaikum..

Aku nak story mory pasal tajuk yang aku tulis tu ..
Tadi time ayah aku hantar aku ke hostel ..
Tibe tibe je ayah aku kate ..
Dduk hostel solat tak ??
Aku pun jawab lahh ..
"Solat"

Then ayah aku pun bgtau lahh hal yang sebenar ..
Ayah aku kena pergi Lahad Datu ..
Esok sampai lahhh hari Khamis ..
Then ayah aku kate ..
Doakan dia kat sane nanti ..
Sebab kat Lahad Datu still bahaya lagi ..

Sebak pulak time tu ..
Memang aku menangis lahh ..
Aku menangis pun cover cover ..
Aku tak suka menangis depan orang ..
So , nangis nyorok nyorok je la ..
Melainkan kalau aku da tak boleh nak sorokkan tangisan aku ny ..

Hmmm ..
Actually ..
I miss him ..
Dy rindu aku ke tak ea ??
Erm ..
Tak pe lahh ..
Aku rindu ke ..
Sayang ke ..
Cinta ke ..
Biarlah aku syok sendiri ..

Tak salah pun ..
Aku memang da jadi giler pun ..
Giler kat dy ..
Dy yang buat aku giler dgn cinta dy ..

*sory .. walaupun awk suruh saya cari laki lain .. Hati saya tak boleh .. Dulu awak pernah kate "hati boleh berubah" .. Bagi saya , hati saya tak kan pernah berubah .. Saya harap awak faham .. Maafkan saya .. :'(