please hear me

Saturday, July 12, 2014

DIA

Assalamualaikum..
Aku ada hati.. Hati yang dah dimiliki. Dimiliki oleh siapa? Mohd Airil Afiq. Eh! Siapa tu? Pencuri hati aku lah. Hahaha.

Aku sayang dia. Sebagaimana aku sayangkan diri aku. Aku terima dia. Sebagaimana aku mampu terima kesederhanaan diri aku. Kalau diberi pilihan. Aku nak sangat ada disamping dia. Tapi JAUH. :(

Hai awak. Ye. Awak la. Yang tengah baca tu. Ha! Jangan senyum jangan senyum! Hahaha. Senyum je lah. Sebab dalam senyuman awak tu ada seribu kebahagiaan dalam diri saya. Walaupun saya dan awak x nampak. :)
Oh ye! Saya kan. Suka awak. Dari 1st kenal. Sampai la sekarang ni. Bukan setakat suka. Sayang terus da. Hehe.

Awak awak awak. Saya nak awak tau. Saya sayang awak sepenuh hati saya. Kalau awak minta bukti. Saya tak mampu nak bagi. Kenapa? Sebab sayang saya takde bukti. Tapi awak dapat merasainya. Kan? Kalau awak tak rasa siap awak! :P

Awak awak awak. Saya nak awak tau lagi. Saya cinta awak. Cinta mati rasanye. Hehe. Kenapa? Sebab awak lah buat hati saya susah nak terima lelaki lain.

Ha! Ada lagi. Saya doakan semoga awak cepat sembuh dari segala penyakit ye. Jangan lah degil makan ubat tu. Jangan lah degil nak makan nasi. Jangan la ASYIK MAKAN ANGIN JE. No no no!

Ada lagi. Lepas raya kan awak g dengan abang awak? Jangan lupa saya ea. Simpan serapi-rapinye dalam ingatan awak. Simpan kenangan sekali. Jangan risau. Cik SB sentiasa temankan saya siang dan malam.

Last but not least. Cewahhh! Saya takkan pernah buang awak dari hidup saya sampai bila-bila. Ingat!

-MENGENALI DIRIMU ADALAH SESUATU YANG TERINDAH DI DALAM HIDUPKU-