please hear me

Sunday, September 17, 2017

17 Sept

Hari ni 17 sept. Kalau kira kira.
Da masuk 6 tahun. 6 tahun aku mengenali dirinya.
Dalam 6 tahun tu bermacam dugaan yang jadi.
Tapi aku still lagi nak tunggu dia.
Aku tunggu dia cari aku.
Aku tunggu dia email aku ke whatsapp aku.
Aku rindu. Rindu sangat.

Hi awak. Kalau awak sekarang ad dengan saya.
Saya just nak cakap Happy 6th Anniversary to us ❤️
Awak tau. Saya lah paling excited nak tunggu tarikh ni.
Saya rindu tarikh ni tau. Huhu.
Saya rindu bulan yang penuh makna ni.
Awak. Maaf sebab lama tak update blog.
Saya nak update tapi bila bukak blog saya blank.
Maafkan saya kalau saya buat silap lagi.
Jaga diri awak. Jaga kesihatan awak. Jaga makan minum tau.
Dan jaga hati awak ☺️


❤️❤️❤️